DUTCH DABBAWALA

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 628 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Dutch Dabbawala. Meer weten? Ontdek meer

29 sep 2022 om 23:48 Quality and taste is really nice. However, I feel the portion sizd has been reduced.
19 sep 2022 om 20:07 Delivery quicker than expected Super tasty food and generous portion Tandoori is delicious New sustainable packaging!
16 sep 2022 om 20:49 Delicious food as always, but delivery was extremely late, almost 85 min
14 sep 2022 om 12:03 Best indian in Amsterdam
14 sep 2022 om 10:27 Heerlijk eten!! Echt goed maar moet je een klein naanbroodje los bijbestellen? Bezorging ook prima. Had de bestelling wel 2 uur ervoor gedaan.
13 sep 2022 om 7:59 Eten was lauw. Jammer want wel lekker. Toenik belde om te vragen waar het bleef, was het antwoord: We zijn gewoon een heel druk restaurant. Als ik hier zo naar de beoordelingen kijk, lost dat probleem zichzelf binnenkort wel op.
12 sep 2022 om 8:04 Excellent curry. The courier excused himself for the delay in the kitchen ( which was not his fault )
11 sep 2022 om 19:27 De curry en de kip waren lauw maar wel heerlijk. Omdat de bezorging ruim 75 minuten (de bezorger had nog 3 bestellingen en was opgehouden ??) duurde waren de raita en manga lassi dusdanig opgewarmd dat dat absoluut niet lekker was. Jammer.
10 sep 2022 om 10:25 Delivery took forever and we got sick from the food.
1 sep 2022 om 21:54 Best Indian restaurant in Amsterdam. Today we tried and it could be better. Nevertheless i have very good experience.
31 aug 2022 om 20:14 Love love love
31 aug 2022 om 10:24 Aanrader!