DUTCH DABBAWALA

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 735 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Dutch Dabbawala. Meer weten? Ontdek meer

28 jan 2023 om 16:25 Slowly becoming my regular Indian takeout spot because of the 'street food' options
27 jan 2023 om 20:39 The best!
26 jan 2023 om 19:37 Best food of Amsterdam
25 jan 2023 om 22:16 Wonderful place!
24 jan 2023 om 11:11 heerlijk eten. Aanrader. Bezorging duurt langer want ik woon ver weg. Ben blij dat ze in oost bezorgen
15 jan 2023 om 20:50 bezorging precies op tijd! eten heel lekker! maar wel iets pittiger dan ik dacht maar wel heel smaakvol
15 jan 2023 om 19:55 In het menu voor twee personen zit nu nog maar 1 voorgerecht en 1 nagerecht. Naast de gewone prijsverhogingen is dit nog een extra forse verkapte verhoging. Pluim voor de bezorger die attendeerde op vreemde zaken bij de voordeur!
15 jan 2023 om 12:20 Fantastiche kwaliteit.
14 jan 2023 om 21:02 Amazing, tasty curry! Creamy and good.
13 jan 2023 om 23:43 Het eten was top! Erg smakelijk
13 jan 2023 om 23:17 Great food in a good portion.
12 jan 2023 om 21:06 It was raining so it took longer but I am happy with my order and the delivery from the lovely delivery boy