DUTCH DABBAWALA

DUTCH DABBAWALA Lekker en vers!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 568 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Dutch Dabbawala. Meer weten? Ontdek meer

26 mei 2022 om 14:07 delivery guy was very rude! rang the bell very impatiently, and refused to deliver to our door on the 3rd floor. too bad that i had already paid a tip!
26 mei 2022 om 11:53 De bezorging was echt snel. Alles was goed verpakt en etiketjes erop. Grote porties ook.
25 mei 2022 om 0:53 Heerlijk eten, netjes verpakt, keurig en rap bezorgd.
21 mei 2022 om 17:30 Eten was zoals altijd geweldig, zelfde kwaleiteit goed ingepakt waardoor het zo warm blijft. De mango is een musthave echt nooit meer ergens anders voor Indiase eten.
7 mei 2022 om 20:53 This is the best Indian delivery we had thusfar in Amsterdam. Butter Chicken is off the charts as well as the naan. Missed the Chicken Korma on the menu unfortunately. Hopefully this will be introduced.
7 mei 2022 om 20:16 Delicious food and fairly large portions.
2 mei 2022 om 13:07 Smaak goed echter heel veel saus en weinig kip.
2 mei 2022 om 12:47 Ongelofelijk lekker.
25 apr 2022 om 19:51 Zoals altijd: heerlijk!
18 apr 2022 om 16:52 Normally I really like the food from here; they tend to get it right, with the proper desi spices and flavours. But this time, the lamb smelled off (fatty/rank) and the channa masala was cooked to the point of dryness. Wound up throwing it away.
14 apr 2022 om 10:18 The best Northern Indian food I've had in Amsterdam.
9 apr 2022 om 20:54 Very nice food again. Will definitely order again.